Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Een afscheidsfeestje voor Phil Harrison

Phil Harrison is een oude goeroe bij Sony Computer Entertainment. Hij heeft al meegeholpen aan het succes van de eerste PlayStation en hij is nu hoofd van deze tak van Sony. 29 februari zal hij zijn tak verlaten. Het hoofd van Sony Computer Entertainment Japan, Kaz Hirai, zal zijn taken gaan vervullen. Het is nog onbekend of hij ook Japan nog gaat ondersteunen.

Phil Harrison was veel bezig rondom de release van de PlayStation 3. Hij presenteerde de keynote van de GDC vorig jaar. Daarin kondigde hij LittleBigPlanet en Home aan. Daarnaast deed hij ook Sony's presentie op de E3 vorig jaar. Hierin onthulde hij de Slim PSP.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?