EDGE geeft Super Mario Galaxy 2 een 10

Het altijd kritische Engelse tijdschrift EDGE geeft in haar nieuwste edite Super Mario Galaxy 2 de perfecte score, namelijk een 10 uit 10. EDGE vindt het vervolg "verbazingwekkend" en roemt de game om het feit dat er niks aan dit vervolg valt te verdoezelen.

As the adventures soars onwards, its various spaces become increasingly warped. The final levels switch the emphasis from perfecting the 3D platformer to deconstructing it. Mario is rubbing up against the limits of the form as much as the edge of the universe here.

Editie 215 van EDGE verschijnt op 11 mei, net als onze preview van Super Mario Galaxy 2.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?