eBay inspiratiebron voor Capcom

Zowel de Wii als de Xbox 360 als de PlayStation 3 maken mooi gebruik van het verlangen naar het verleden. Het uitbrengen van oude klassiekers op respectievelijk de Virtual Console, Xbox Live Arcade en de PlayStation Store is duidelijk succesvol. John Diamonon, product manager bij Capcom, liet weten hoe Capcom aan ideeën voor het uitbrengen van de juiste klassiekers komt.

Volgens Diamonon is eBay één van de grote bronnen van inspiratie. Capcom houdt bij welke klassieke Capcom-games goed verkocht worden en bekijkt welke titels ze een opknapbeurt kunnen geven. Aan de hand van deze gegevens worden de nieuwe klassiekers gekozen. Daarnaast worden onder andere ook de uitslagen van polls op websites als informatiebron gebruikt.

John Diamonon:

Bij het kiezen van games kijken we welke games we een 'modern gezicht' kunnen geven en we kijken naar de fans en of er een markt voor is.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?