Eartworm Jim ook naar PSN

Earthworm Jim verscheen al eerder dit jaar op de Xbox 360 en nu komt de game dan ook eindelijk naar de PS3. Vanaf vandaag kan de game namelijk worden gedownload via het PlayStation Network voor € 9,99.

De game zal naast alle originele levels in HD ook een online co-öp bevatten met wel 15 verschillende multiplayer levels. Deze multiplayer levels zul je met 2 tot 4 spelers kunnen spelen.

Dus wie zin heeft om in een Ultra-high-tech-indestructible-super-space-cyber-suit koeien af te vuren kan vanaf vandaag Earthworm Jim in HD downloaden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?