Early Access Minecraft Earth nu ook in Nederland

Geplaatst:
Aangepast: 19 november 2019 23:36

Afgelopen week bracht Mojang naar buiten dat de Early Access van Minecraft Earth al in een beperkt aantal landen beschikbaar was. Nederland zat daar toen nog niet bij, maar daar komt vanaf vandaag verandering in.

Ook wij Nederlanders kunnen vanaf nu namelijk aan de slag met de vierkante blokken op onze mobiele telefoons. Het kleine mobiele broertje van Minecraft voegt een ar-functionaliteit toe waardoor je de wereld van Minecraft naar de echte wereld brengt. In de Early Access krijgen spelers toegang tot een aantal functies die bij de gesloten bèta van Minecraft Earth nog niet beschikbaar waren. Zo kun je je slag slaan met de Adventure Mode, kun je je verliezen in het craften van allerlei items en is de wereld gevuld met goed- en kwaadaardige mobs, zoals je dat van Minecraft ook kent.

De Early Access van Minecraft Earth is vanaf nu gratis te downloaden voor iOS en Android.

Bron: Mojang
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft Earth

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasewindow

2019

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord