Minecraft Earth
  • ONTWIKKELAAR Mojang AB
  • EERSTE RELEASEDATUM 2019
  • PLATFORMEN iOS, Android
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Early Access Minecraft Earth nu ook in Nederland

Afgelopen week bracht Mojang naar buiten dat de Early Access van Minecraft Earth al in een beperkt aantal landen beschikbaar was. Nederland zat daar toen nog niet bij, maar daar komt vanaf vandaag verandering in.

Ook wij Nederlanders kunnen vanaf nu namelijk aan de slag met de vierkante blokken op onze mobiele telefoons. Het kleine mobiele broertje van Minecraft voegt een ar-functionaliteit toe waardoor je de wereld van Minecraft naar de echte wereld brengt. In de Early Access krijgen spelers toegang tot een aantal functies die bij de gesloten bèta van Minecraft Earth nog niet beschikbaar waren. Zo kun je je slag slaan met de Adventure Mode, kun je je verliezen in het craften van allerlei items en is de wereld gevuld met goed- en kwaadaardige mobs, zoals je dat van Minecraft ook kent.

Minecraft Earth2

De Early Access van Minecraft Earth is vanaf nu gratis te downloaden voor iOS en Android.

BRON Mojang

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?