EA ziet Activision Blizzard als gezonde concurrentie

Electronic Arts laat via een mail weten klaar te zijn voor Activision Blizzard.
John Riccitello, CEO van Electronic Arts, heeft zijn medewerkers er op gewezen elke andere uitgever als een even grote speler op de markt te zien. Electronic Arts zal bij het ontstaan van een grotere uitgever zijn strategie niet veranderen.

Natuurlijk zal het voor EA even wennen zijn om niet meer de grootste uitgever te zijn van de wereld in de game-industrie. De totale winst van EA zal tussen de 3,3 en 3,6 miljard dollar zitten. Activision Blizzard zet in op 3,8 miljard dollar. Zo groot is het verschil tussen de nummers één en twee dus ook weer niet, en kan het nog behoorlijk spannend worden.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?