EA zet punt achter open wereld Star Wars-project

Geplaatst:

EA heeft besloten om officieel een punt te zetten achter het open wereld Star Wars-project. De game was eerder in ontwikkeling bij Visceral Games, maar na de sluiting van die studio is het eigenlijk nooit meer goedgekomen met het mysterieuze project.

In 2017 sloot Electronic Arts de deuren van diens studio, Visceral Games. De studio, die bekend staat om de Dead Space-franchise, werkte aan project Ragtag, maar na de sluiting werden de touwtjes in handen gegeven van EA Vancouver. Veel van het project werd niet behouden op wat assets na. Jammer, want het project vertoonde potentieel met een uitstekende regisseur aan het roer. Amy Hennig, regisseur van onder andere Uncharted, zou het verhaal namelijk richting geven.

Bron: AllgamesDelta
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord