EA zegt bedankt in de vorm van Gun Club

Op de persconferentie van Electronic Arts is de Gun Club gepresenteerd. Volgens de officiële website is de Gun Club een soort bedankje voor iedereen die in de loop der jaren de shooters van EA heeft gespeeld.

Als lid van de Gun Club heb je de beschikking over een aantal voordelen, zoals nieuwe in-game wapens, snelle toegang tot demo's en bèta's en natuurlijk het laatste nieuws en updates over jouw favoriete schietspellen van EA.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?