EA verwacht Star Wars Jedi: Fallen Order meer dan acht miljoen keer te verkopen

Geplaatst: 9 mei 2019 23:05
Aangepast: 7 juni 2019 23:49

Electronic Arts heeft hoge verwachtingen van Star Wars Jedi: Fallen Order. De CFO van EA gaf in een earnings call aan dat hij verwacht dat de game meer dan acht miljoen keer verkocht gaat worden.

Blake Johnsen is hoofd van de financiële afdeling bij Electronic Arts. In een gesprek over de inkomsten van het bedrijf sprak hij de verwachting uit dat er van de aankomende Star Wars-game tussen de zes en acht miljoen exemplaren verkocht gaan worden. De uitgever heeft dus hoge verwachtingen van de game. Ook een nieuwe Need for Speed en Plants vs. Zombies 2 kwamen ter sprake. De racegame moet goed zijn voor zo'n vier miljoen exemplaren, terwijl de verwachtingen voor Plants vs. Zombies 2 met iets meer dan een miljoen wat minder populair wordt ingeschat.

Star Wars Jedi: Fallen Order komt uit op 15 november 2019 voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Bron: Gamespot
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Jedi: Fallen Order

Series

Star Wars

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

15 november 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord