Battlefield 6

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum Q4 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

EA stelt Need for Speed uit voor Battlefield

De volgende Need for Speed-game is met een jaar uitgesteld. EA heeft deze beslissing genomen om zich te focussen op Battlefield 6.

In een interview met Polygon meldt Laura Miele, studiodirectrice van EA, dat de volgende Need for Speed-game is uitgesteld. Deze stond oorspronkelijk gepland voor dit jaar, maar is uitgesteld naar volgend jaar. Hierdoor kan Criterion, de studio achter Need for Speed, zich volledig richten op de ondersteuning van het ontwikkelen van Battlefield 6. Miele geeft daarnaast aan dat een andere reden voor de uitstel te maken heeft met de aanhoudende coronapandemie.

Battlefield 62

Battlefield 6 verschijnt tijdens de feestdagen dit jaar.

BRON polygon.com

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?