Battlefield: Bad Company

  • ONTWIKKELAAR EA DICE
  • RELEASEDATUM 27 juni 2008
  • PLATFORMEN Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

EA stelt Battlefield: Bad Company uit

Battlefield: Bad Company zal later uitkomen dan verwacht. Ontwikkelaar DICE en uitgever EA brengen dit nieuws naar buiten.

Battlefield: Bad Company stond gepland voor een release in het eerste kwartaal van dit jaar. Waarom de game is uitgesteld en wanneer de game nu wel zal verschijnen is nog niet bekend. In ieder geval zal de game nog dit jaar verkrijgbaar zijn.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?