EA Sports onthult UFC 4 aankomende zaterdag

Er gingen al heel wat geruchten rond, maar nu is de kogel toch eindelijk door de kerk. EA Sports kondigt aankomende zaterdag UFC 4 aan.

Goed nieuws voor de vechtsportfanaten onder ons. De vorige UFC-game is inmiddels alweer twee jaar oud, maar dit weekend wordt het nieuwste deel in de serie aangekondigd. UFC 4 werd vorige maand hier en daar al gedropt, maar nu weten we zeker dat de game eraan zit te komen. Aankomende zaterdag vindt er namelijk een UFC 251-gevecht plaats. Via het officiële UFC-twitterkanaal is onthuld dat de onthulling van UFC 4 tijdens het gevecht plaatsvindt.

De officiële onthulling van UFC 4 vindt plaats op zaterdag 11 juli.

BRON UFC

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?