EA Sports Active: Extra Trainingen

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 20 november 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

EA Sports Active is de nieuwe training

Peter Moore, werkzaam voor Electronic Arts als het gaat om de sport, heeft een nieuwe aankondiging gedaan onder de naam EA Sports Active. Deze titel is een soort fitness spel (a lá Wii Fit) die ons volgend jaar gaat bereiken.

Meer over de titel is nog niet bekend, Moore kon alleen vertellen dat we er volgend jaar meer van zullen gaan horen. We zijn benieuwd of EA de confrontatie aangaat met de games van Nintendo, of toch een heel andere richting inslaat dan wij denken. We zullen zien, hou in ieder geval Gameliner goed in de gaten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?