Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

EA opent aanval op Modern Warfare 2 in maart

Uitgever Electronic Arts, ooit een heerser in het shooter genre met bijvoorbeeld de Medal of Honor franchise, start in maart het offensief tegen Modern Warfare 2, de heerser van dit moment. Battlefield: Bad Company 2 is de game die de eerste klap aan de zo populaire game van Activision uit moet delen.

Sterke praat dus van de Europese baas van EA, Jens Uwe Intat. Ze zullen met Bad Company 2 namelijk van zeer goede huize moeten komen willen ze de shooter van Activision van de troon stoten. Of het echt gaat lukken is natuurlijk nog maar de vraag, maar we houden het uiteraard voor je in de gaten.

The shooter space is one we don't want to give up. It's an important genre and we were the number one. So we are certainly working on how we can get that crown back and Battlefield: Bad Company 2 is an important product in that context. If any of our studios can take on Modern Warfare, then it's DICE.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?