EA Mobile brengt Tiger Woods en NFS Undercover naar App Store

EA Mobile heeft twee bekende franchises uitgebracht op Apple's App Store. Het gaat hierbij om Tiger Woods PGA TOUR en Need for Speed Undercover. De games zijn beide speciaal ontwikkeld voor de iPhone en iPod touch.

Adam Sussman, vice-president Worldwide Publishing van EA Mobile:

Met Tiger Woods PGA TOUR brengen we de ultieme mobiele golfervaring naar de iPhone en iPod touch, met de grootste golfer ter wereld, legendarische golfbanen en een interface die optimaal gebruik maakt van deze prachtige mobiele apparaten. In Need for Speed kunnen spelers helemaal opgaan in de meest intense 3D-raceomgeving ooit voor mobiele telefoons.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?