EA: Mercenaries Inc in ontwikkeling

EA heeft met trots aangekondigd dat ontwikkelaar Pandemic bezig is met de ontwikkeling van een nieuwe Mercenaries game. De game heeft op dit moment de werktitel Mercenaries Inc, dus niet de titel Mercenaries 3.

We are very excited to announce a new installment in the popular Mercenaries series because it demonstrates our continued commitment to Pandemic's rich catalogue of intellectual properties.

Aldus de woorden van Nick Earl van EA. Eerdere geruchten dat de gameserie dood zou zijn kunnen dus weer in de prullenbak. Of de titel zo blijft en wanneer de game dient te verschijnen, daarover is nog niks bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?