Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

EA lijdt zwaar verlies in tweede kwartaal

EA heeft een slecht tweede deel van het financiële jaar achter de rug. Waar in het eerste deel een verlies van 74 miljoen euro werd geleden, werd het tweede kwartaal afgesloten met een verlies van maar liefst 244 miljoen euro. Dit resulteerde onder andere in het ontslaan van 600 mensen die bij EA werkten.

Hopelijk wordt het einde van dit jaar wel een knaller voor EA, wat met games als FIFA 09, Red Alert 3 en Mirror's Edge misschien wel gaat lukken. Laten we het hopen voor EA...

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?