Check hier alle X019 Londen-content

EA kondigt woensdag nieuwe Need For Speed aan

Goed nieuws voor de Need For Speed-fans onder ons. EA kondigt woensdag een nieuwe Need For Speed aan.

Het is al een tijdje bekend dat er later dit jaar een nieuwe Need For Speed wordt uitgebracht. De serie viert dit jaar haar vijfentwintigste verjaardag en dat wordt dus gevierd met een nieuwe titel. Veel is er nog niet bekend over de nieuwe racegame, buiten de belofte dat deze dit jaar uit gaat komen. Onlangs is er echter een nieuwe Need For Speed website opgezet waarop een timer te zien is die aftelt naar aankomende woensdagmiddag. Wat er woensdag precies gaat gebeuren, is niet geheel duidelijk, maar het is wel zeer aannemelijk dat EA de nieuwe Need For Speed gaat onthullen.

Aankomende woensdag om 16 uur onze tijd vindt de onthulling van de nieuwe Need For Speed plaats.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?