EA kondigt Kingdoms of Amalur: Reckoning aan

Dat EA bezig was met een nieuwe RPG was al bekend. EA maakte namelijk een tijdje terug al bekend dat ze waren begonnen aan de RPG Project Mercury en vandaag werd bekendgemaakt dat de game de naam Kingdoms of Amalur: Reckoning krijgen.

Kingdoms of Amalur: Reckoning zal volgens EA een epische RPG worden die plaats zal vinden in de open wereld Amalur, een magische en mysterieuze fantasiewereld. De speler zal namelijk worden meegenomen op een reis om alle geheimen van Amalur te ontdekken, aldus EA.

Het zal nog wel even duren voordat de game uitkomt, want de game zal namelijk in de herfst van 2011 pas verschijnen voor pc, PS3 en Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?