EA komt met vijf nieuwe Sim-games

Ja, je leest het goed, EA is bezig met vijf nieuwe sim-games. Dit heeft de uitgever bekendgemaakt aan haar investeerders.
De games zullen in de periode 2009 tot 2011 uitkomen.

We beginnen in 2009, in dit jaar zullen zullen MySims (PC), MySims Party (DS) en MySims Kingdom (WII) uitkomen.
Daarnaast zijn er nog 2 games aangekondigd, allereerst SimAnimals. Het spel verschijnt in maart 2009 in de Amerikaanse winkel.
Waarschijnlijk zal de game een soort dierentuinsimulator zijn. De laatste game die werd aangekondigd is SimCity Creator.
Dat spel zal de zesde game in de reeks zijn (als je SimCity Societies als nummer vijf beschouwd) en zal nog voor 2011 in de winkels komen te liggen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?