Spore

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc, Nintendo DS, Nintendo Wii, Nintendo 3DS
  • Gameliner score

EA komt met nieuws over Spore

EA kondigt vandaag aan dat Spore later dit jaar nog voor de Mac en PC zal verschijnen. Dit nieuws kwam naar buiten op de Macworld Expo. Die gehouden wordt van 14 t/m 18 januari in San Francisco. In spore creëer je je eigen levenswereld. Zo zul je beginnen in het heelal hierin creëer je leven, naar mate de game vordert kun je beschavingen bouwen, stammen oprichten en werelden vormgeven. Veder zul je met je ontwikkelde ras in staat zijn nieuwe planeten te ontdekken, te koloniseren of in te nemen. In de game heb je verschillende editors tot je beschikking om schepsels, gebouwen en voertuigen mee te ontwerpen.

Spore voor de Mac wordt mogelijk gemaakt door de TransGaming's Cider Portability Engine, dankzij de ervaringen met eerdere EA-titels voor de Mac. Dit maakt het makkelijk om de game te porten naar de Mac. Zodra er meer bekend is over een release datum melden we het hier op Gameliner.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?