EA komt met nieuws over Spore

Geplaatst:
Aangepast: 6 mei 2018 14:46

EA kondigt vandaag aan dat Spore later dit jaar nog voor de Mac en PC zal verschijnen. Dit nieuws kwam naar buiten op de Macworld Expo. Die gehouden wordt van 14 t/m 18 januari in San Francisco. In spore creëer je je eigen levenswereld. Zo zul je beginnen in het heelal hierin creëer je leven, naar mate de game vordert kun je beschavingen bouwen, stammen oprichten en werelden vormgeven. Veder zul je met je ontwikkelde ras in staat zijn nieuwe planeten te ontdekken, te koloniseren of in te nemen. In de game heb je verschillende editors tot je beschikking om schepsels, gebouwen en voertuigen mee te ontwerpen.

Spore voor de Mac wordt mogelijk gemaakt door de TransGaming's Cider Portability Engine, dankzij de ervaringen met eerdere EA-titels voor de Mac. Dit maakt het makkelijk om de game te porten naar de Mac. Zodra er meer bekend is over een release datum melden we het hier op Gameliner.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Spore

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo DS, Nintendo Wii, Nintendo 3DS

Releasedatum

5 september 2008

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer