EA komt met meer EA Sports Active-accessoires

EA komt met nieuwe fitnessproducten voor de EA Sports Active-accessoirelijn. De uitgever heeft namelijk met een aantal elektronische accessoirefabrikanten een overeenkomst gesloten om samen fitnessproducten uit te brengen.

Deze fitnessproducten zijn bedoeld om de interactieve ervaring voor meerdere EA Sports-games op gameconsoles, PC's en handhelds te verbeteren. Wanneer EA met de eerste fitnessproducten komt is echter nog onbekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?