EA komt met ijshockeygame voor jongeren

Electronic Arts brengt op 7 september een nieuwe ijshockeygame uit voor de Nintendo Wii. De game krijgt de naam NHL Slapshot en richt zich speciaal op de jongeren. Naast de game brengt EA ook er een accessoire uit bij uit in de vorm van een ijshockeystick van ruim 50 cm lang.

Met deze ijshockeystick kun je schieten, de puck afpakken en bodychecks maken. De besturing gaat via de WiiMote, maar het is ook mogelijk om met de WiiMote alleen of in combinatie met de Nunchuck te spelen.

In NHL Slapshot zullen de jongeren zich opwerken van 12-jarig talent tot professioneel ijshockeyer. David Littman, creative director van de game legt uit:

Kids are going to be able to play the game, and get some real life practice in, but at home. You start learning offsides, you start learning when to take a slapshot and when to take a wrist shot, you start learning when to check, when to poke check.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?