FaceBreaker

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

EA komt met arcade boxing game

EA games word er vaak van beschuldigd alleen maar uit te zijn op geld, en hierdoor weinig vernieuwends uit te brengen. Toch word er nu gewerkt aan nieuwe concepten, namelijk Facebreaker, een arcade boxing game en twee tot nog toe onbekende titels.

"We actually have three new original IPs in development; the only one that's been announced is FaceBreaker. We haven't done an original IP at EA-Sports for several years, not since back to Freekstyle Motorcycle,"

De platforms waarop Facebreaker gaat verschijnen zijn nog niet bekend.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?