EA geregistreerd Need for Speed websites

Het is vrijwel zeker dat we de aankomende E3 alweer een nieuwe Need for Speed krijgen. EA heeft een aantal websites geregistreerd waar we uit kunnen speculeren dat er nog vele Need for Speed games komen.

De volgende subtitels zijn door EA geregistreerd:

Boost, Drift Kings, Eliminator, Lightning, No Limits, Overdrive, Proven, Redline, Showdown, Street Kings, Takedown, The Run, Time Attack en Underground East.

Volgens sceptici heeft een aantal creatievelingen bij EA deze websites voor de zekerheid alvast geregistreerd. En dat het dus niet per se hoeft te gaan over nieuwe delen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?