EA geeft uitleg over uitstel De Sims 3

De meesten zullen het misschien al wel door hebben gehad, maar voor diegenen die onder een steen leven: De Sims 3 is een tijd geleden uitgesteld. Eerder zou de game nog komen in februari, maar voordat het zover was liet Electronic Arts al weten dat die datum niet zou worden gehaald. Vandaag liet de uitgever ons weten waarom de release destijds niet kon plaatsvinden.

EA hoopt namelijk met de extra tijd de game te kunnen optimaliseren. Daarnaast geeft dit uitstel de mogelijkheid om De Sims 3 tegelijkertijd te lanceren op zowel PC als Mac.

The Sims 3 June launch gives more time for tuning and polish, and the ability to launch the game on PC and Mac platforms simultaneously. This is a key EA franchise and title and it deserves a bigger bet on the best Sims game EA has made.

Of de game daadwerkelijk beter loopt zien we bij de release, die overigens in juni plaats zal vinden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?