EA geeft gratis Battlefield 1 DLC weg

Geplaatst:
Aangepast: 13 juli 2018 17:46

Battlefield 1-spelers kunnen in de handjes wrijven, The Road to Battlefield V is namelijk van start gegaan. In oktober verschijnt het nieuwe deel in de serie, en EA geeft in de aanloop daar naartoe gratis items weg!

Battlefield V wordt natuurlijk een van EA's grote games van dit jaar. Om alvast de smaak te pakken te krijgen, is EA gestart met The Road to Battlefield V. Wekelijks komen er een aantal items beschikbaar. Niet alleen voor Battlefield 1, maar ook voor Battlefield 4 en Battlefield V. Zo zijn de uitbreidingen Turning Tides en Second Assault tot 17 juli gratis binnen te halen! De kalender is hier te vinden. Check deze dus regelmatig en haal die bonussen binnen!

Bron: Battlefield Blog
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 1

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

21 oktober 2016

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord