Check al onze gamescom content hier!
Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2
  • ONTWIKKELAAR PopCap
  • RELEASEDATUM 25 februari 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

EA claimt handelsmerk nieuwe Plants vs. Zombies game

Electronic Arts heeft een nieuw handelsmerk ingediend. Deze keer gaat het om de nieuwste Plants vs. Zombies game, die Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville moet gaan heten.

De titel verscheen recentelijk op de website van EUIPO, het bureau voor intellectuele eigendommen van de Europese Unie. Recent heeft EA alpha codes uitgedeeld aan spelers voor "Project Picnic", de nieuwe Plants vs. Zombies shooter. Het ziet er naar uit dat dit met elkaar verbonden is en dat we niet al te lang meer hoeven te wachten op een officiële aankondiging van EA.

Plants vs Zombies GW2 press kit 2

Zodra de game officieel wordt aangekondigd dan lees je dat natuurlijk op Gameliner.

BRON EUIPO

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?