Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

FaceBreaker

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

EA borduurt verder op karikatuurstijl

Electronic Arts komt met een nieuwe boks game: Facebreaker. Deze vecht game moet dezelfde graphics krijgen als FIFA Street 3.

Facebreaker is een arcade boks game met cartoongraphics. EA zag dat er alleen serieuze vecht en boks games op de markt waren en besloot meer humor in het genre te brengen. De karakters zijn puur fictief en niet op bestaande boksers gebaseerd.

Romeo is een van de speelbare karakters, hij is een latinlover die met veel gladde plaatjes het publiek en voornamelijk de vrouwen achter zich probeert te krijgen. Molotov is een grote klerenkast uit Rusland, hij is een expert in bommen en is niet bang die ook te gebruiken. Ook kan de speler zijn eigen karikatuur gezicht in de game maken. Alle gezichten gaan tijdens het vechten echt naar de klote. Er zit namelijk een Real Time Facial Deformation in de game, wat er voor zorgt dat de karikatuur gezichten na paar flinke klappen er beroerd uit gaan zien.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?