EA beloont tien miljoen FIFA 20 spelers met VOLTA coins

Geplaatst: 11 oktober 2019 15:55
Aangepast: 11 oktober 2019 16:08

Electronic Arts viert het feit dat FIFA 20 meer dan tien miljoen spelers heeft sinds de eerste twee weken vanaf release. Spelers die voor 17 oktober gespeeld hebben ontvangen 8000 VOLTA coins.

EA geeft ook wat statistieken weg van de populair voetbalgame. Zo vertellen ze dat er 450 miljoen wedstrijden zijn gespeeld en zelfs nog meer goals, namelijk meer dan 1,2 miljard doelpunten. De nieuwe FIFA 20 toevoeging VOLTA wordt ook goed ontvangen, er zijn namelijk meer dan vijf miljoen avatars gecreëerd voor de FIFA Street geïnspireerde game modus. Met de VOLTA coins kun je je avatar upgraden met allerlei nieuwe gear. Fans van FIFA Ultimate Team krijgen ook de kans om een team te bouwen volgens de VOLTA football-themed Squad Building Challenge. Deze uitdaging is echter voor een beperkte tijd beschikbaar. Dat FIFA 20 zo populair is, is enigszins verrassend. De game heeft namelijk een absurd lage score ontvangen van de gebruikers op Metacritic.

FIFA 20 is nu beschikbaar voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Bron: EA
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 20

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

27 september 2019

Ontwikkelaar

EA Vancouver

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord