E3: M.A.G het iets meer zijn?

Aan het einde van de Sony persconverentie op de E3, waren de meeste mensen verbaasd nadat Zipper hun nieuwste game M.A.G aankondigde. In deze game zou het namelijk mogelijk zijn om met 256 man online te gaan. Iets wat nog nooit is gebeurd op een console.

Zipper Interactive kennen we natuurlijk van de beroemde SOCOM serie op de PlayStation 2 en komen dus nu met hun volgende project M.A.G ( Massive Action Game) een Squad based online shooter die zich zal afspelen in een oorlog in de nabije toekomst.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?