De Blob

  • Ontwikkelaar Blue Tongue Software
  • Eerste releasedatum 26 september 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

E3: kleur, humor en blobjes in vijf nieuwe De Blob-video's

Diep in mij schuilt een heuse schilder, die slechts wacht om eruit te komen. Voor iedereen die ook prachtig kan schilderen, maar zijn muze alleen nog niet heeft gevonden, is De Blob wellicht een oplossing.

Eind september mogen we de eerste Blobjes verf met de Wiimote gaan rondzwaaien, want dan zal De Blob op de Wii verschijnen.

Bekijk hieronder de nieuwe filmpjes waarin onder meer het verhaal en wat gameplay te zien zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?