E3 keert in 2008 terug naar de L.A Covention center

De organisatoren van de E3 en de Entertainment Software Association (ESA) hebben bekendgemaakt, dat de E3 Media & Business Summit terug zal keren naar het Los Angeles Covention Center. Juich nog niet te vroeg, want de ESA vertelt hier wel meteen bij, dat de E3 niet meer in de grootse opzet terug zal keren zoals in voorgaande jaren het geval was.

Het zal waarschijnlijk de zelfde setting worden als vorig jaar in Santa Monica: kleine en intieme meetings voor de media en nergens boothbabe te bekennen. Ook in 2008 zal er een gering aantal mensen (zo'n 4000 man) de E3 Media & Business Summit kunnen betreden. De E3 zal plaatsvinden van 15 t/m 17 juli. Gameliner zal je ten tijden van de E3 dagelijks op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?