E3 inschrijvingen stromen binnen

Voor de aankomende E3 beurs, van 2 t/m 4 juni in Los Angeles, hebben zich al bijna 70 bedrijven ingeschreven. Grote ontwikkelaars als Activision, Electronic Arts en SEGA hebben zelfs al plaatsen op de expo en bijbehorende vergaderzalen gereserveerd.

Het lijkt er dan ook op dat de E3 weer de allure van vroeger gaat krijgen.

With robust exhibitor sales, high attendee interest, and strong commitments from multiple industry sectors, we are going to ensure the full excitement and energy of this industry is on display.

Aldus Michael Gallagher, directeur van de ESA.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?