Killzone 2

  • ONTWIKKELAAR Guerrilla Games
  • RELEASEDATUM 27 februari 2009
  • PLATFORMEN PlayStation 3
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

E3: Geniet van nieuwe Killzone 2 gameplay

Woensdag gehaktdag, zullen we maar zeggen als we naar de nieuwste Killzone 2 gameplay beelden kijken, want in deze korte trailer schotelen we je de Destruction Cam gameplay beelden voor en die werkt verdomd goed. Check ook de zeer mooie graphics van deze Mokumse spellenbakker, die zich Guerilla noemt.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?