Eternal Sonata

  • Ontwikkelaar Tri-Crescendo
  • Eerste releasedatum 19 oktober 2007
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

E3: Eternal Sonata voor de PlayStation 3

Zojuist bekendgemaakt is dat Eternal Sonata dit najaar ook op de PlayStation 3 verschijnt. In tegenstelling tot de Xbox 360 versie krijgt de PlayStation 3 versie nieuwe features, als meer karakaters, extra cutscenes en meerdere eindes.

Lees hieronder meer over de game:

De laatste drie uur van zijn leven heeft Chopin een droom waarin hij rondloopt en tegen monsters vecht. Eens de droom begint, kruip je in de huid van het meisje Polka. Vanaf daar begint een verhaal met vreemde bochten en veel muziektermen. Zo zijn al de personages waar je mee speelt stervende, maar hebben ze wel magische krachten.

Eternal Sonata gaat over de droomwereld die de klassieke componist Chopin heeft vlak voordat hij doodging in 1949. Geschiedkundig hoogstwaarschijnlijk incorrect, maar wel een manier waarop je een RPG leuk de wereld in kunt brengen. In deze droom gaat er ook iemand bijna dood: Polka. Net als Chopin heeft Polka een ongeneeslijke ziekte en ze gaat waarschijnlijk
dood. Het moet wel een leuke droom blijven en Chopin gaat er dus alles aan doen om haar te redden. Samen met nog een maatje, Allegretto, hebben ze elk speciale krachten waarmee ze de wereld aankunnen die overwonnen moet worden om de ziekte van Polka te genezen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?