E3: Eternal Sonata voor de PlayStation 3

Geplaatst: 15 juli 2008 21:03
Aangepast: 1 juni 2018 13:40

Zojuist bekendgemaakt is dat Eternal Sonata dit najaar ook op de PlayStation 3 verschijnt. In tegenstelling tot de Xbox 360 versie krijgt de PlayStation 3 versie nieuwe features, als meer karakaters, extra cutscenes en meerdere eindes.

Lees hieronder meer over de game:

De laatste drie uur van zijn leven heeft Chopin een droom waarin hij rondloopt en tegen monsters vecht. Eens de droom begint, kruip je in de huid van het meisje Polka. Vanaf daar begint een verhaal met vreemde bochten en veel muziektermen. Zo zijn al de personages waar je mee speelt stervende, maar hebben ze wel magische krachten.

Eternal Sonata gaat over de droomwereld die de klassieke componist Chopin heeft vlak voordat hij doodging in 1949. Geschiedkundig hoogstwaarschijnlijk incorrect, maar wel een manier waarop je een RPG leuk de wereld in kunt brengen. In deze droom gaat er ook iemand bijna dood: Polka. Net als Chopin heeft Polka een ongeneeslijke ziekte en ze gaat waarschijnlijk
dood. Het moet wel een leuke droom blijven en Chopin gaat er dus alles aan doen om haar te redden. Samen met nog een maatje, Allegretto, hebben ze elk speciale krachten waarmee ze de wereld aankunnen die overwonnen moet worden om de ziekte van Polka te genezen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Eternal Sonata

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

19 oktober 2007

Ontwikkelaar

Tri-Crescendo

Gameliner Awards

-

Lees meer