E3: Compleet nieuwe SingStar in Leipzig

CEO David Reeves van Sony Computer Entertainment Europa liet op de E3 weten dat we een next-gen SingStar mogen verwachten. Deze SingStar krijgen we te zien - of eigenlijk te horen - tijdens de Leipzig Game Convention.

Over het hoe en wat van deze SingStar mocht verder niets gezegd worden. Wij zullen in ieder geval deze SingStar voor je checken op de LGC. We kunnen je misschien zelfs verrassen met onze eigen Alex in actie tijdens onze eerste GL TV-uitzending. Vergeet in dat geval dan niet je volumeknop omlaag (ja, omlaag) te draaien.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?