E3-beelden NBA 09: grote mannen op een klein schermpje

Voor basketbalfans komt Sony ieder jaar met een nieuw deeltje NBA. We zijn gestrand bij NBA 08, en dat kan maar één ding betekenen: NBA 09.

NBA 09: The Inside komt uit op de drie Sony PlayStation-versies die op dit moment verkocht worden: de PSP, PS2 en PS3. Vandaag hebben we een video met beelden van de PSP-versie.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?