Check hier alle PlayStation State of Play content

E3 2021 bevestigt meerdere namen voor de line-up

E3 2021 heeft meerdere namen bevestigd voor hun digitale showcase dit jaar, waaronder Square Enix, Sega, Gearbox en nog een aantal grote namen.

Het digitale evenement vindt volgende maand plaats, dit jaar opnieuw geheel digitaal. Dat hoeft gelukkig niet te betekenen dat ons geen mooie verrassingen te wachten staan tijdens de showcase. ESA heeft al bevestiging gegeven van de deelname van een aantal bedrijven, namelijk: Square Enix, Bandai Namco Entertainment, Gearbox Entertainment, Verizon, Freedom Games, Devious Eye Entertainment, Turtle Beach, Verizon, Binge en XSEED Games. Bedrijven waarvan de deelname al eerder werd bevestigd zijn: Nintendo, Xbox, Take-Two Entertainment, Ubisoft, Capcom en Warner Bros. Sony en Electronic Arts slaan deze editie van de E3 over. Ook Konami heeft laten weten dat ze niet aanwezig zullen zijn, ondanks het feit dat ze aan een aantal projecten aan het werken zijn.

E3 2021 vindt plaats van 12 tot en met 15 juni.

BRON E3

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?