E3 2020 vindt ook niet digitaal plaats

We weten inmiddels al dat de E3 dit jaar niet doorgaat. De E3 2020 vindt echter ook niet digitaal plaats.

Een maand geleden maakte de Entertainment Software Association bekend dat dit jaar de E3 conventie definitief niet doorgaat. Vanwege de dreiging van het coronavirus vond de ESA dat het evenement niet door kon gaan. Er werd toen wel gekeken of het evenement digitaal wel door kon gaan, maar daar was tot nu toe nog niet veel over bekendgemaakt. Vorige week maakte de organisatie wel bekend de data voor de E3 2021 alvast in de agenda te hebben staan en ook nog steeds te kijken of de E3 van dit jaar digitaal gehouden kon worden. In een statement aan PC Gamer gaf de ESA gisteren echter aan dat er dit jaar toch helemaal geen E3 plaats gaat vinden. Volgens de woordvoerder van de organisatie heeft het coronavirus ervoor gezorgd dat het niet mogelijk wordt een online stream van het evenement te houden. In de plaats daarvan werkt de organisatie samen met uitgevers en ontwikkelaars om de komende maanden alsnog de verschillende geplande aankondigingen te kunnen doen.

E36

E3 2020 vindt dit jaar dus geen doorgang. E3 2021 staat alvast gepland voor 15 tot 17 juni 2021.

BRON PC Gamer

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?