Dynamische thema's alleen voor professionele ontwikkelaars

Slecht nieuws voor alle grafische designers onder ons. Volgens Grace Chen, PlayStation Store Senior Manager, mogen alleen professionele grafische ontwerpers dynamische thema's maken voor de PlayStation 3. Dit is een antwoord op het gerucht dat het ook mogelijk zal zijn om zelf dynamische thema's te kunnen maken.

Zullen er ooit gratis dynamische thema's beschikbaar zijn? Of een manier om zelf onze dynamische thema's te maken?

Grace Chen: Dynamische thema's vragen een dev kit, dus alleen maar voor professionele ontwikkelaars.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?