Dying Light: Platinum Edition op weg naar de Switch

Geplaatst:
Aangepast: 19 juli 2021 20:53

De eerste game in de Dying Light-franchise gaat de Nintendo Switch verrijken. Over enkele maanden kunnen Switch-bezitters al met de open wereld zombiegame aan de slag.

Fans van de Dying Light-reeks hebben dit jaar genoeg om naar uit te kijken. Niet alleen heeft Techland aangegeven dat Dying Light 2 dit jaar nog verschijnt, maar er komt ook een port van de eerste game naar de Nintendo Switch. Die eerste game werd goed ontvangen. Kees gaf de game in 2015 een goede score in zijn review van Dying Light. De Nintendo Switch-versie van Dying Light kent meerdere verbeteringen. De game gaat gebruikmaken van veel technische snufjes die de hybride console van Nintendo kent. De ervaring wordt onder andere verbeterd aan de hand van HD Rumble, beweegbesturing, gyro aiming en touchscreen-ondersteuning. De game is online en op de bank in de co-op-stand te spelen. Tevens zijn alle vier de grote DLC's en zeventien bundels met skins inbegrepen bij de Platinum Edition.

onbekend

Dying Light: Platinum Edition verschijnt in oktober voor de Nintendo Switch. De oorspronkelijke game is nu verkrijgbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: PPE
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dying Light

Series

Dying Light

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

28 januari 2015

Ontwikkelaar

Techland

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord