Dying Light 2

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, RPG, Open-World, Horror
  • Gameliner score -

Dying Light 2 vier keer zo groot als Dying Light en The Following samen

Dying Light 2 werd tijdens de E3 aangekondigd en belooft op alle vlakken beter te worden dan zijn voorganger. Zo is de wereld van het tweede deel vier keer zo groot als die van Dying Light en zijn uitbreiding The Following samen.

Doordat de wereld van de Dying Light een stuk groter is, is er ook meer variatie. Zo zijn bepaalde delen van de wereld alleen bevolkt door mensen en andere delen juist weer door geïnfecteerden. De dag- en nacht-cyclus gaat ook een grotere rol spelen, iets wat in de eerste gameplaybeelden al naar voren kwam. Overdag zijn mensen je grootste vijand, aangezien de geïnfecteerden zich schuil houden in het donker. Uiteraard moeten spelers dan nog wel oppassen in gebouwen. Zodra het donker begint te worden draait dit concept volledig om waardoor de gameplay volgens Techland fris blijft aanvoelen.

Dying Light 2 is in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het is nog niet bekend wanneer de game uitkomt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?