Dying Light 2

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, RPG, Open-World, Horror
  • Gameliner score -

Dying Light 2 treedt in het daglicht met nieuwe trailer

Dying Light 2 is opnieuw in het daglicht getreden met een nieuwe trailer op E3. Het was al enig tijd wat stiller rond deze game, maar E3 is natuurlijk het moment om weer even wat te laten zien.

De trailer toont de geïnfecteerde Aiden en geeft een korte blik op het verhaal van de game. De wereld wordt in een vogelvlucht getoond, maar duidelijk is dat de spreekwoordelijke poep de ventilator heeft geraakt. Groepen keren zich tegen elkaar in een wereld waar niemand meer wat voor elkaar over lijkt te hebben.

Dying Light 2 moet uitkomen ergens in de lente van 2020.

BRON Dying Light

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?