Dying Light 2

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, RPG, Open-World, Horror
  • Gameliner score -

Dying Light 2 ontwikkelaar Techland deelt ray tracing details

Dying Light 2 ontwikkelaar Techland heeft meerdere details onthuld voor hun nieuwste game. Deze details zijn afkomstig van een interview met het PlayStation magazine.

Ze vertellen over de impact van de volgende generatie consoles. Zo is ray tracing de volgende grote toevoeging aan Dying Light 2. Volgens Techland gaat het een flinke impact hebben op de intensiteit van de game. Ze vertellen dat de schaduwen in de game levensecht lijken en daardoor helpen in het horror-aspect van de game. Dying Light 2 wordt voor beide generatie consoles ontwikkelt en uitgegeven. Lees hier onze preview van Dying Light 2.

Dying Light 23

Dying Light 2 was uitgesteld tot 2020. De exacte releasedatum is nog onbekend.

BRON Gamesradar

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?