Dying Light 2

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, RPG, Open-World, Horror
  • Gameliner score -

Dying Light 2 hoofdschrijver verlaat Techland

De hoofdschrijver van Dying Light 2 verlaat ontwikkelaar Techland. Dit nieuws kwam naar buiten via LinkedIn.

In een post op LinkedIn kondigt hij zijn afscheid aan bij Techland. Hij geeft aan dat hij de ontwikkelaar alle succes van de wereld wenst en dat hij hoopt dat Dying Light 2 een hit wordt. Hij vertelt niet wat de directe reden is voor zijn vertrek. Dying Light 2 is al eerder uitgesteld en het laatste wat we gezien hebben van de horror RPG is een scripted gameplay demo tijdens gamescom. Van deze gameplaybeelden hebben we al eerder een artikel geschreven, lees hier de preview van Dying Light 2.

Dying Light 26

Dying Light 2 verschijnt in 2021 voor de pc, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4 en PlayStation 5. Of deze datum nog steeds waarschijnlijk is, is nog onbekend.

BRON LinkedIn

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?