Dutch Game Marathon gaat eind deze week van start

Geplaatst: 22 september 2020 23:33
Aangepast: 22 september 2020 23:57

Aanstaande vrijdag gaat opnieuw de Dutch Gaming Marathon van start. Tijdens deze marathon wordt iedere editie geld ingezameld voor een goed doel.

Vorig jaar werd tijdens een 56 uur durende stream ruim 6,5 duizend euro opgehaald voor Alzheimer Nederland. Dit succes krijgt dit jaar een vervolg met een nieuwe editie waarbij de stichting Dutch Gaming Marathon dit jaar geld inzamelt voor de Hartstichting. Opnieuw een ontzettend mooi doel om games voor te spelen. Natuurlijk doen zij dat niet alleen en komen er een scala aan gasten voorbij met als doel een mooi bedrag binnen te halen. Dit jaar is niet iedereen fysiek aanwezig, maar dat mag de pret niet drukken. De lat wordt deze editie nog iets hoger gelegd, want de stream duurt dit jaar maar liefst zestig uur. Gedurende het evenement kunnen kijkers niet alleen doneren, maar zelf ook kans maken op toffe prijzen. Wil je er graag zelf bij zijn? Ook dat is mogelijk, want je kunt langskomen om de streamers van dichtbij in actie te zien. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Dutch Game Marathon.

De Dutch Game Marathon 2020 vindt plaats op 25, 26 en 27 september in Tilburg.

Bron: Dutch Game Marathon
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord