Duo's zijn toegevoegd aan Call of Duty: Warzone

Geplaatst: 30 mei 2020 13:30

Duo's zijn toegevoegd aan de populaire battle royale-game Call of Duty: Warzone. De modus is toegevoegd in de grote playlist update die onlangs is uitgevoerd.

Call of Duty: Warzone kwam 10 maart uit en werd een denderend succes. Toen de game uitkwam was het mogelijk om in je eentje of in trio's Warzone te spelen. Later kwam daar de Quads-modus bij waarin er met vier mensen gespeeld konden worden, maar de geliefde Duo's bleven weg uit de Call of Duty-game. Er gingen een lange tijd geruchten rond dat de modus eraan zat te komen en nu is het eindelijk zover. Het is vanaf nu mogelijk om in teams van twee Call of Duty: Warzone te spelen. De tweet met de aankondiging is hieronder te bekijken.

Call of Duty: Warzone is nu uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Lees hier onze review over deze populaire battle royale-game.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Warzone

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

10 maart 2020

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord