Call of Duty: Warzone
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 maart 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE

Duo's zijn toegevoegd aan Call of Duty: Warzone

Duo's zijn toegevoegd aan de populaire battle royale-game Call of Duty: Warzone. De modus is toegevoegd in de grote playlist update die onlangs is uitgevoerd.

Call of Duty: Warzone kwam 10 maart uit en werd een denderend succes. Toen de game uitkwam was het mogelijk om in je eentje of in trio's Warzone te spelen. Later kwam daar de Quads-modus bij waarin er met vier mensen gespeeld konden worden, maar de geliefde Duo's bleven weg uit de Call of Duty-game. Er gingen een lange tijd geruchten rond dat de modus eraan zat te komen en nu is het eindelijk zover. Het is vanaf nu mogelijk om in teams van twee Call of Duty: Warzone te spelen. De tweet met de aankondiging is hieronder te bekijken.

Call of Duty: Warzone is nu uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Lees hier onze review over deze populaire battle royale-game.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?