Dungeons & Dragons open wereld-game in ontwikkeling

Geplaatst: 4 maart 2021 01:15
Aangepast: 4 maart 2021 01:15

Dungeons & Dragons doet het vandaag de dag nog steeds goed en er is goed nieuws! Er is namelijk een AAA-titel van Dungeons and Dragons in de maak, zo staat te lezen op Twitter.

Ontwikkelaar Hidden Path Entertainment, die we vooral kennen van Counter Strike: Global Offensive en de Defense Grid-games, heeft een tweet de wereld in gestuurd waarin zij openlijk zoeken naar een aantal mensen die hun team kunnen versterken. Het gaat hierbij om een schrijver, programmeurs en technical artist. Dit alles voor een nieuwe game waar zij aan momenteel aan werken. Volgens de website van Hidden Path Entertainment gaat het om een open wereld fantasy RPG dat zich afspeelt in het Dungeons& Dragons universum. Als we de ontwikkelaar zelf mogen geloven, dan gaat het hier om een AAA-game. De tijd zal het uitwijzen.

Er is nog niet bekend wanneer de Dungeons & Dragons-game moet verschijnen.

Bron: Hidden Path Entertainment
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord