Dungeons & Dragons open wereld-game in ontwikkeling

Dungeons & Dragons doet het vandaag de dag nog steeds goed en er is goed nieuws! Er is namelijk een AAA-titel van Dungeons and Dragons in de maak, zo staat te lezen op Twitter.

Ontwikkelaar Hidden Path Entertainment, die we vooral kennen van Counter Strike: Global Offensive en de Defense Grid-games, heeft een tweet de wereld in gestuurd waarin zij openlijk zoeken naar een aantal mensen die hun team kunnen versterken. Het gaat hierbij om een schrijver, programmeurs en technical artist. Dit alles voor een nieuwe game waar zij aan momenteel aan werken. Volgens de website van Hidden Path Entertainment gaat het om een open wereld fantasy RPG dat zich afspeelt in het Dungeons& Dragons universum. Als we de ontwikkelaar zelf mogen geloven, dan gaat het hier om een AAA-game. De tijd zal het uitwijzen.

Er is nog niet bekend wanneer de Dungeons & Dragons-game moet verschijnen.

BRON Hidden Path Entertainment

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?