Dungeons & Dragons online wordt gratis

Dungeons & Dragons online zal dan nu ook eindelijk in Europa gratis worden. Turbine zal namelijk vanaf 20 augustus de volledige zeggenschap krijgen over Dungeons & Dragons Online in Europa. Dit zal ook betekend dat de game vanaf de 20ste gratis online te spelen is.

Natuurlijk zullen er ook gamers zijn die al een abonnement hebben afgesloten voor de game. Zij krijgen 5.000 Turbine Points als cadeau. Met deze Turbine Point kunnen gamers virtuele voorwerpen kopen voor in de game.
Of deze herlancering ook in Europa een groot succes wordt is nog maar de vraag. In Amerika heeft de game met net een dergelijke herlancering al ruim 100 procent meer gamers getrokken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?